Copenhagen Bug Festival 2017

Copenhagen Bug Fest bød på en lang række forskellige indslag som alle belyser insekters potentiale i forhold til at imødekomme FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, både i forhold til en bæredygtig fødevareproduktion af smagfuld mad, men også i forhold til insekternes kulturelle værdi, biologi, design og æstetik.
Festivallen bød på forskere, insekt-entusiaster og danske virksomheder, der arbejder med enten produktion af insekter eller insekt-baserede produkter. Ud over smagsprøver var der mulighed for at smage flere forskellige gastronomiske retter med insekter, tilberedt af Michael Pontoppidan (Restaurant Gorilla) og Lui Lezzi.

Speakers: 
// Anja C. Andersen // Peter C. Kjærgaard // Jørgen Eilenberg // Nina Askov (Buglady) // Steen Hildebrandt // Nanna Roos // Michael Bom Frøst // Lars-Henrik Lau Heckmann // Jakob Rukov // Jon Wegener // Victor Bloch //

http://www.copenhagencooking.dk/events/copenhagen-bugfest/copenhagen-bug-fest-insekter-paa-menuen/