Kogebøger med insekter 

Insekter som mad kan både være flot og smage godt
Her kan du se forskellige kogebøger med insekter som en central ingrediens.

insect gastronomy.png

Insect gastronomy: EXPLORING TASTE, SCENT, AND TEXTURE

Denne smukke udgivelse af Josh Evans og Line Klein undersøger insekter fra et gastronomisk synspunkt med fokus på smage, dufte og konsistens. 
Udgivet i 2013 i Cereal Magazine.
Læs hele udgivelsen i pdf her

Insekter-på-menuen_forside.jpg

Insekter på menuenDen nye trend i Europa

Bogen giver gode opskrifter på diverse retter med indslag af buffalo-orme, voksmøllarver, melorme og græshopper. 
Skrevet af Nina Aaskov, også kendt som Buglady
Udgivet af muusmann-forlag.dk - Link

Insekter-muusmann-gastro-640x910.jpg

Insectivore: En kogebog med insekter

Bogen er opbygget omkring 6 forskellige insekter, og hvert kapitel indeholder ud over en række opskrifter en introduktion til det enkelte insekt.. Bogen har samtidig fantastisk flotte billeder taget af af Flemming Gernyx.  f
Skrevet af Rasmus Leck Fischer.
Udgivet af muusmann-forlag.dk - Link