Fårekylling & GRÆSHOPPER 

Græshopper er en almindelig snack mange steder i mexico. De kaldes Chapulines og spises med lime og chili.
Græshopper spises også mange steder i Asien og Afrika og kan f.eks ristes og bruges som topping.
Lad dig inspirere af sunde og klimavenlige retter med græshopper og fårekylling.


 
 

Kålsalat med ristede græshopper og PINJEKERNER

 
 kaalsalatmedgraeshopper - spiselige som mad
 

Blandet kålmix
Hytteost
1/2 Appelsin
Ristede pinjekerne
Ristede græshopper stegt i olie og paprika

 


Græshoppe & fårekylling bruschetta

 
 

Simpel Tabbouleh med græshopper

 
græshopopskrift.jpg

Bulgur
Persille
Tomat
Agurk
Mandler
Citronsaft
Græshopper (Schistocerca gregaria)


Kilde: Nordicfoodlab
Photo: Nordicfoodlab (CC BY-SA 4.0)

 

Proteinshake med jordbær og fårekyllingepulver

   Gør din shake sundere og øg proteinindholdet med fårekyllinge eller melormepulver

Gør din shake sundere og øg proteinindholdet med fårekyllinge eller melormepulver

Til 3-4 personer:

½ liter mælk (sødmælk) 
250 g friske eller frosne jordbær
1 spsk sukker
4 cm vaniljeflødeis fra en liter-pakke
10 isterninger
12g fårekyllingepulver

12g fårekyllingepulver indeholder Ca: 

55 kalorier
0.8g Kulhydrater
7g Protein
2g Fedt
4% Jern
2% Calcium
17% B12 vitamin
23% B2 vitamin


Tortillas med græshoppere

 
 Tortillas med græshoppere - spiselige insekter er en bæredygtig kilde til protein
 

Tortillas med græshoppere er yderst populære i b.la. Mexico og USA.
Her er de lynstegt med buffalo-orme og smager fantastisk med frisk salat, avokado og en let creme fraiche. 

Græhoppere
Buffalo orme
Salat
Advokado
Creme fraiche
Spinattortilla